Επιλογή Σελίδας

About

Η δημιουργικότητα είναι η κατ’ εξοχήν έκφραση της ελευθερίας. Σε μια εποχή που πρωτόγνωρα μας έχει περιοριστεί, δώσαμε πνοή σε κάτι καινούριο αποδεικνύοντας ότι όταν κυνηγάς το όνειρο… το ζεις!

Δημιουργήσαμε ένα brand πολυτελείας που χρησιμοποιεί φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας. Επιλέξαμε το μετάξι, ένα πολύτιμο υλικό με ιστορία αιώνων που το ακολουθούν μύθοι και πάθη σε όλη  του την διαδρομή.

Έτσι το μετάξι έγινε ο καμβάς μας, η υπογραφή μας και το σύμβολό μας. Χρησιμοποιώντας το με ποικιλομορφία υφών ήταν μια ιδιαιτερότητα που συνειδητά επιλέξαμε να αναδείξουμε.

Το ταξίδι στον δρόμο του μεταξιού με ενέπνευσε και με εξέπληξε με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Η επανασύνδεση με φυσικά υλικά είναι το μεγάλο στοίχημα. Όπου η φαντασία δημιουργεί, πραγματοποιείται από τα έμπειρα χέρια των Ελλήνων τεχνιτών στο ακριτικό Σουφλί, φύλακες παραδόσεων και γνώσης. Γνωστό ως “πόλη του μεταξιού” το Σουφλί ξεκίνησε την παραγωγή του μεταξιού κατά την Οθωμανική περίοδο και αναπτύχθηκε τον 19 αιώνα. Μέχρι σήμερα φημίζεται για την εξαιρετική ποιότητα  μεταξιού.

Συνειδητή επιλογή να παράγουμε τα προϊόντα μας στο ακριτικό άκρο της χώρας μας, στηρίζοντας έτσι μικρές παραμεθόριες περιοχές συμβάλλοντας και δημιουργώντας ένα κύκλο εργασιών που συντελλεί στην επιβιωσιμότητά τους.

Όραμά μας η δημιουργία προϊόντων μη βιομηχανοποιημένων, υψηλής ποιότητας με αντοχή στον χρόνο και την χρήση, κατασκευασμένα με ηθικούς, οικολογικούς τρόπους, κοινωνική δικαιοσύνη με τον πιο συνειδητό και βιώσιμο τρόπο. Ευδοκιμώντας ένα επιχειρηματικό μοντέλο βιώσιμης μόδας.